Kompetence

V mladem podjetju smo združili moči strokovnjaki z večletnimi izkušnjami na področju uvedbe poslovno-informacijskih rešitev v podjetjih.

Ukvarjamo se s preučevanjem, razvojem in uvedbo različnih sistemov za upravljanje elektronskih dokumentov in zapisov. Kot ponudniki rešitev ECM (Enterprise Content Managemnet) se izzivov lotevamo na svojevrsten način:

 

Presoja ustreznosti rešitve

Ustrezno rešitev znamo vzpostaviti na obstoječi tehnološki platformi, če ta ustreza vzpostavitvi želene rešitve.
 
Svetujemo, kdaj je smotrno vzpostaviti rešitev na v podjetjih zelo pogosto prisotni platformi SharePoint, kdaj v poslovno-informacijskem sistemu SAP, kdaj je prava priložnost za uvedbo t. i. tradicionalne rešitve ECM in kdaj je morda smiselno posamezno funkcionalnost sprogramirati. 

 

Celovita ponudba

Na problematiko gledamo celovito, zato celovito rešitev tudi ponudimo in izvedemo:

  • Pri strankah z vzpostavljenim sistemom SAP poteke procesov, ki zahtevajo intenzivne integracije s SAP, avtomatiziramo z uporabo lastne rešitve Akademika (BPM) Framework.
  • Za dokumentacijo in delovne postopke, ki vsebinsko niso tesno povezani s SAP, bodisi uporabimo tehnologije, ki so v podjetju že na voljo, bodisi predlagamo uvedbo sistema ECM podjetja Open Text. Tako povežemo različne vire elektronskih dokumentov in zapisov v enovit sistem, in sicer na nivoju arhiva ali na nivoju različnih aplikacij. Do zapisov in dokumentov SAP je tako mogoče dostopati iz sistema Open Text ali SharePoint in obratno.

     

Kompetentno svetovanje

Kot certificirani svetovalci nudimo celovito svetovanje iz tehnologij SAP, Open Text in SharePoint.

Kot partner podjetja Open Text smo vključeni v intenzivno funkcionalnostno razširitev sistema SAP, saj je trenutno več kot 10 produktov iz portfelja Open Text mogoče kupiti kot SAP-ove produkte. S tem podjetje Open Text pridobiva status SAP-ovega najbolj strateškega ponudnika rešitev ECM.   

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies). Omogočite piškotke, da vam lahko zagotovimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Podrobnosti o uporabi piškotkov najdete tukaj.

S klikom na gumb sprejmi sprejemate uporabo piškotkov.