Vpiši iskalni niz

Spoznajte Akademiko

Ko smo pred leti razmišljali o viziji našega podjetja, smo med drugim zapisali, da bomo skušali z našimi rešitvami priti na trg nekdanje skupne države.
Pišite nam

Do danes smo to namero tudi uresničili. Kar nekaj strank, predvsem na Hrvaškem, se je že odločilo za naše rešitve, saj ta trg in njegove zakonitosti dobro poznamo. Prepričani smo, da bodo naše konkurenčne prednosti sčasoma prepoznali še drugi in se bo krog naših strank dodatno razširil. Uspešno delujemo tudi na območju Zahodne Evrope, predvsem v Nemčiji, kjer je največ uporabnikov rešitev OpenText v Evropi.

Ponosni smo na svoj mlad in uspešen kolektiv strokovnjakov. V dobrem desetletju delovanja smo doživeli eno samo odpoved delavnega razmerja, kar si štejemo v čast, v zadnjih letih pa se je število naših zaposlenih močno povečalo. Naši angažirani in visoko strokovni sodelavci delujejo v spodbudnem okolju, se odlično razumejo, strankam pa tako skupaj zagotavljamo profesionalnost, stabilnost in dolgoročno dobro sodelovanje.

Osnovni podatki podjetja:

  • ID za DDV: SI94898685 
  • matična številka: 3421791000 
  • TRR: 0201 0025 7526 527 odprt pri NLB d.d.

Kontaktni obrazec

Akademika d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

Smo vodilni in najbolj prepoznaven ponudnik rešitev za obvladovanje dokumentov in procesov v SAP